Prima impresie contează. Și oare nu facem tot ce ne stă în puteri să o influențăm?

Inevitabil interacționăm preponderent vizual cu lumea inconjurătoare deoarece stimulii vizuali sunt principalii factori decizionali. Ne amintim 80% din ceea ce vedem și doar 20% din ceea ce citim deoarece creierul nostru procesează elementele vizuale de 60000 de ori mai repede decât textul. Și cu toate acestea, cât de mult contează și partea scrisă?

Am început să conștientizăm tot mai mult că trebuie să avem grijă ce ingrediente folosim în mâncare, ce ingrediente conțin produsele cosmetice, din ce sunt făcute hainele pe care le purtăm. Mai mult decât atât, învățăm cum să folosim și în ce măsură să folosim tot ceea ce ne înconjoară. Nu orice se potrivește cu orice sau cu stilul nostru de viață.

Nimic nu e la voia întâmplării. Toate produsele sunt gândite să ne ușureze viața, să fie în concordanță cu nevoile noastre. Ni se propune ce, cât și cum să folosim produsul pentru a obține rezultatul dorit. Dacă folosim și aplicăm produsul corect ține doar de noi.

Eticheta produselor de curățenie funcționează pe același principiu. Fiecare suprafață din casa are nevoie de atenție.

Ține minte acest detaliu.... 

.... pentru a asigura durabilitatea și rezistența în timp a oricărei suprafețe din locuința noastră trebuie să știm ce produse să alegem și cum să le folosim. Așa vom putea profita cât mai mult de alegerile făcute în materie de decor. Alegerea unui produs în detrimentul celuilalt presupune să cunoaștem ce problemă avem și pe ce suprafață îl aplicăm. Restul informațiilor le obținem din instrucțiuni folosire detergenți.

 

Care este scopul unei etichete?

Scopul etichetei este de a ne oferi informațiile necesare, suficiente, verificabile și ușor de comparat, astfel încât să permită oricui alege acel produs să verifice dacă este în concordanță cu exigențele și nevoile sale.

 

Ce trebuie să cunoaștem?

Cu ce problemă ne confruntăm? Este vorba despre calcar, rugină, grăsime carbonizată, grăsime evaporată, murdărie organică sau anorganică etc..

Ce suprafață trebuie curățată? A cunoaște materialul din care este realizată suprafața pe care dorim să aplicăm produsul înseamnă că vom profita 100% de calitatea detergenților.

Ce ingrediente conține prodsul? Ne ajută să știm dacă produsul conține ingrediente în concordanță cu cerințele și necesitățile noastre.

Cum se folosește produsul? Un rol important îl au instrucțiunile de folosire. Din diversitatea de tipuri de detergenți existenți pe piață fiecare are propriile intrucțiuni de utilizare pentru a obține rezultatele dorite.

 

Ce informații conțin etichetele Misavan?

Eticheta produsului este cartea sa de vizită. Dacă nu am mai folosit produsul, ne ajută să ne facem o primă impresie despre produs.

Eticheta Misavan conține câteva elmente foarte importante:

1. Partea vizuală: o imagine care sugerează destinația produsului - poate fi un element sau o suprafață reprezentative pentru detergenți bucătărie, detergenți baie, odorizare etc..

2. Denumirea produsului. Partea vizuală este în legătura cu denumirea produsului.

3. Caracteristici produs: ce face mai exact produsul, ce murdărie îndepărtează - este un detergent spălat vase, un degresant, un detergent spălat pardoseala, un anticalcar, un odorizant etc..

4. Suprafețele pe care se poate aplica produsul. De asemenea, acolo unde este cazul, se oferă și specificații pe ce suprafețe nu trebuie folosit produsul.

5. Instrucțiuni de folosire: sfaturi utilizare produs pentru a obține rezultatul promis.

6. Pictograme de pericol, fraze de pericol, fraze de precauție. Este necesar să menționăm și ce nu trebuie făcut și cum să acționăm în caz de urgențe.

7. Ingredientele conținute.

8. Data de expirare. Modul de afișare va apărea în descriere.

9. Informații despre companie și telefonul consumatorului.

10. Cod de bare produs.

 

Ce informații conțin instrucțiunile de folosire Misavan?

De foarte multe ori știm dacă un produs este bun pentru casa noastră abia după ce îi citim instrucțiunile de folosire. Aceste informații sunt vitale. Nu toate produsele se folosesc la fel.

Cum se folosește produsul? Unele produse sunt gata de utilizat, nu au nevoie de diluție sau altă intervenție. Alte produse sunt foarte concentrate și se pot folosi diluate sau în stare pură. Instrucțiunile de folosire ne vor spune cum se face această diluție, ce cantitate de produs și ce cantitate de apă. Modul de utilizare depinde și de tipul de murdărie cu care ne confruntăm și cât de recentă sau veche este murdăria.

Cum se aplică produsul? Dacă este un detergent lichid cu siguranță va fi menționat modul de aplicare - automat sau manual prin pulverizare, mop, push (apăsare). Modul de aplicare va ușura curățarea suprafeței.

Pe ce suprafețe se aplică? Instrucțiunile îți vor spune pe ce suprafață poți aplica sau nu produsul. Este foarte important să cunoști acest detaliu.

În cât timp își face efectul substanța? Există produse care imediat ce au fost pulverizate pot fi și îndepărtate - produse de întreținere cum sunt cele de șters praful, îndepărtat murdării foarte recente. Dar există și produse care au nevoie de un anumit timp pentru a-și face efectul - de exemplu în cazul murdăriilor încrustate sau al dezinfectanților. Pentru a avea loc efectul bactericid sau fungicid al dezinfectantului se recomandă să aștepți un anumit timp, altfel nu se realizează dezinfecția suprafeței.

Am nevoie și de alte accesorii? De cele mai multe ori se va specifica dacă produsul se aplică folosind mănuși sau dacă se întinde pe suprafță folosind un burete, o lavetă, un prosop etc..

Alte specificații. Câteodată utilizarea anumitor produse de curățenie presupune și aerisirea încăperii în momentul realizării curățeniei din cauza mirosurilor, substanțelor evaporate etc.. Este foarte important să cunoști ce tip de produse de curățenie folosești pentru a ști și efectele sale.

 

Noi suntem într-un proces continuu de cercetare și identificare a nevoilor existente. Căutăm să aducem produse profesionale de curățenie adaptate utimelor trenduri în materie de suprafețe, produse care să respecte legislația privind protecția consumatorilor.

Dorim să cunoaștem cu adevărat problemele de curățenie cu care se confruntă locuința oricăruia din noi. Din acest motiv am creat telefonul consumatorului  - (+40) 0786 527 777 unde așteptăm sugestii, idei, sfaturi, privind produsele de curățenie Misavan. De asemenea, puteți oricând să ne vizitați magazinul nostru online - www.misavan.ro și să să ne transmiteți părerea voastră sau doar să cereți sfaturi, scriindu-ne pe adresa de mail comenzionline@misavan.ro.