Blog

 1. 4 pachete cu produse de curățenie Misavan, care îți fac viața mai ușoară. Acum la preț redus!

  4 pachete cu produse de curățenie Misavan, care îți fac viața mai ușoară

  Acum la preț redus!

  Te invităm să descoperi secretul unei curățenii reușite. Atfel spus, avem răspunsul la întrebarea cum poți avea o casă impecabilă, fără prea mult efort. Economisește timp și bani folosind produsele de curățenie din pachetele Misavan pentru bucătărie, baie, pardoseli și pentru întreaga casă.

  Economisești timp deoarece comazi totul simplu, online , în funcție de zona din casă pe care îți dorești să o curăți. Ai garanția că primești toate produsele de care ai nevoie. În plus, ai acces la tine acasă, la produse de curățenie profesionale, eficiente folosite în peste 20 de ani, de sute de companii specializate.

  Economisești bani deoarece în varianta de kit de curățenie ai reduceri de 20% față de aceeleași produse achiziționate separat. Ai discount suplimentar de 10%, aplicat în coșul de cumpărături, dacă achiziționezi toate cele 4 pachete. Profită de ofertă până pe 30 iunie 2021. 


  VEZI DETALIILE 

                  VEZI DETALIILE                 

  Citeste mai departe »
 2. Fără vase murdare. Trucuri pentru o curățare rapidă a vaselor.

  Imagine Articol

   

  “Ziua bună se cunoaște de dimineața.” Și pe bună dreptate! Cât de mult influențează starea de dimineață buna dispoziție pe care o ai pe parcursul zilei...

  Micile detalii, care poate în acest moment nu îți par importante, îți influențează foarte mult ziua. De la modul în care te trezești, aerisirea camerei, ordinea sau dezordinea din casă, mormanul de vase murdare din chiuvetă...

  Care este legătura între buna dispoziție de dimineață și vasele murdare din chiuvetă?

  Nu e plăcut să ajungi în bucătărie pentru a savura o cafea delicioasă, un ceai cald sau un smoothie energizant și să vezi toate vasele murdare care te așteaptă în chiuvetă, pe masă... Chiar dacă nu te ocupi de ele în acel moment, până la finalul zilei tot va trebui să îți faci curaj. Mai mult decât atât, imaginea vaselor murdare de dimineață creează dezordine în bucătărie și senzația că totul în jurul tău trebuie curățat.

  Citeste mai departe »
 3. Reguli simple pentru curățenia în familie. Cum învățăm copiii să fie organizați de mici?

  Imagine Articol
  Studiile arată că o femeie petrece în medie, în cursul vieții, aproximativ 12896 ore făcând curățenie, iar un bărbat petrece în medie 6448 ore. Pentru aproximativ 46% din familii, curățenia este mereu un subiect de discuție. Cine face curățenie în casă? Răspunsul ideal este: întreaga familie. Curățenia se face împreună, ca o echipă, iar sarcinile fiecăruia sunt foarte bine definite. Nu este vorba despre cine face mai mult, ci fiecare să se implice, de la mic la mare. Cu răbdare, totul se învață.
  Citeste mai departe »
 4. Trucuri de curățenie și organizare pentru un dormitor așa cum îți dorești. Cum redai prospețimea lenjeriei de pat?

  Imagine Articol

  Nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Locul tău de relaxare și confort.

  Pentru a avea o casă curată, ordonată, îngrijită, fiecare cameră are nevoie de atenție. Deși dormitorul este un loc intim, este un spațiu foarte important, care nu trebuie neglijat atunci când vine vorba de curățenie și design.

  Azi este vorba despre dormitorul tău și ce ar trebui să faci ca să arate mereu așa cum îți dorești.

   

  Trucuri de curățenie și organizare pentru un dormitor ordonat, relaxant, curat.

  Citeste mai departe »
 5. 1 mai 2021 - 8 sfaturi cum poți petrece cât mai frumos această zi.

  Imagine Articol

  Primăvara înseamnă copacii care înfloresc și te inspiră la zâmbete, natura care revine la viață și îți bucură ochii cu mult verde, păsărelele care cântă de dimineața pâna seara, flori pline de culoare și parfum care te îmbie. Primăvara înseamnă soare și multă bucurie, trezirea după o iarnă lungă și grea.

  Dar primăvara mai înseamnă și 1 mai.

  Citeste mai departe »
 6. Locul de muncă așa cum ai visat. Sănătatea și siguranța la locul de muncă în 2021.

  Imagine Articol

  Locul de muncă este considerat a două casă.

  Petrecem atât de mult timp la locul de muncă, chiar și în condiții de pandemie, încât modul în care te simți în cele minim 8 ore pe care le petreci muncind au o influență directă asupra stării tale de bine.

  Citeste mai departe »
 7. Grija pentru o lume mai sănătoasă, mai zâmbitoare, mai fericită. Ziua mondială a sănătății - 7.04.2021

  Imagine Articol

  Anul 2021 a debutat cu speranță, optimism, dar și cu o grijă sporită la sănătatea noastră, a celor dragi, a mediului în care locuim și trăim. Multe aspecte s-au schimbat în viața fiecăruia din noi începând cu 2020. Unul dintre aceste aspecte, și poate cel mai important, este sănătatea și modul în care avem grijă de ea. Sănătatea se reflectă în viața noastră pe orice plan, contribuie într-un mod decisiv la fericirea noastră.

  Citeste mai departe »
 8. Tu faci curățenia de primăvară, Misavan te premiază!

  Imagine Articol

  Concurs cu premii în valoare de 5.000 de lei. Participă și tu!

  Tu faci curățenia de primăvară cu Misavan, iar noi te premiem.

  Citeste mai departe »
 9. Sfaturi pentru un spațiu de lucru în armonie cu starea ta. Produse must-have pentru un birou curat și ordonat.

  Imagine Articol

  Începutul anului 2021 poate fi un impuls, un moment pentru mici schimbări, un prilej de motivație. Ce spui să începem cu biroul, locul în care lucrezi aproximativ 40 de ore pe săptămână, 160 de ore pe lună, 2032 de ore pe an? Știai că beneficiile unui spațiu de lucru curat și ordonat sunt nelimitate? Nu influențează doar productivitatea și eficiența muncii, ci contribuie și la crearea stării de bine, te ajută să fii fericit la locul de muncă. În plus, biroul este imaginea ta, creează o primă impresie foarte puternică asupra celor care te cunosc la locul de muncă, fie clienți, colegi, șefi, colaboratori...

  Citeste mai departe »